Onze Producten

 Onze Producten
Onze producten

 • Shiwa, langkorrelrijst

  Benin, rijst

  Het resultaat van een van de scholingsprojecten die we steunen, ligt in de rekken: kwaliteitsrijst uit Benin van het huismerk Shiwa. Dit jaar kopen we 36 ton rijst in bij de Beninse boeren.

  Voor meer informatie over het project: klik hier.

  De producten met het ‘Collibri Foundation for education’-zegel zijn verkrijgbaar in alle Colruyt- en OKay-winkels en een groot aantal Spar-winkels. De bioproducten vindt u ook bij Bio-Planet.

 • Duurzaamheidscriteria

  Voor de producten met het ‘Collibri Foundation for education’-zegel werken we met bestaande labels. De controle gebeurt door de certificeringsorganisatie die het label toekent. Enkel producten die voldoen aan een set van duurzaamheidscriteria krijgen het ‘Collibri Foundation for education’-zegel.
  Duurzaamheid heeft betrekking op een combinatie van sociale, ecologische en economische vereisten. Indien een label slechts een deel van deze criteria omvat, kunnen we extra voorwaarden opleggen.

  Wenst u meer te weten over onze selectiecriteria voor onze andere producten onder het merk ‘Collibri'? Klik hier.

 • Davinia Premium, amazonianoten met pure chocolade

  Davinia Premium amazonianoten met pure chocolade

  Deze noten uit Bolivia worden in België op traditionele wijze omhuld met pure fairtradechocolade. Pak van 150 g.

 • Davinia Premium, ongeraffineerde rietsuiker

  Davinia Premium ongeraffineerde rietsuiker

  Deze rietsuiker is afkomstig van suikerriet dat door lokale producenten wordt geteeld op plantages in Malawi, in het zuidoosten van Afrika. U kan ongeraffineerde rietsuiker in uw zoete bereidingen op dezelfde manier gebruiken als geraffineerde suiker. Pak van 500 g.

 • Bio-time, zwarte thee

  Bio-time zwarte thee

  Deze zwarte thee wordt op biologische wijze geteeld en bestaat uit een melange van verschillende thees uit Sri Lanka. Deze zorgvuldig uitgekozen Ceylon Blend heeft een unieke smaak en een rijk, vol aroma. 25 builtjes.

 • Kelvin, victoriabaars

  Victoriabaars

  Wilde zoetwatervis uit het Victoriameer in Tanzania. Deze vis is verkrijgbaar in de diepvriesafdeling in een zak van 2 kg.

 • Graindor Kachalù, koffie

  Kachalu koffie + pads

  'Kachalù'-koffie is een biologische kwaliteitskoffie uit Colombia van 100 % arabicabonen: mild, aromatisch en met een fruitige toets die intens blijft nasmaken. Beschikbaar in blik (500 g) en pads (18 stuks).

 • Davinia Premium, chocolade

  Davinia chocolade

  Deze fairtradechocolade wordt voornamelijk gemaakt van Ghanese cacao, afkomstig van de coöperatie Kuapa Kokoo, en van Costa Ricaanse rietsuiker van de coöperatie Coopecañera. Hij wordt geproduceerd in België op traditionele wijze, met 100 % cacaoboter.

 • Eldorado, sinaasappelsap

  Eldorado sinaasappelsap

  Sinaasappelsap op basis van geconcentreerd sap van sinaasappelen uit Costa Rica. Glazen fles 1 L.

 • Bio-time, bananen

  Bio-time, bananen

  Deze fairtradebananen worden op biologische wijze geteeld in Peru of Ecuador.

 • Bio-time, mango (seizoensproduct)

  Bio-time, mango

  Deze fairtrademango is afkomstig uit Brazilië, Peru of Ecuador, waar hij op biologische wijze wordt geteeld.